Lomaa keittiöstä, enemmän aikaa itselle

Kiireisen arjen keskellä on tärkeää muistaa nauttia monipuolista ja ravitsevaa ruokaa. Oikeanlainen ja oikearytminen ravitsemus auttaa jaksamaan ja lisää hyvinvointia merkittävästi. Terveellinen ruoka on maukasta, monipuolista ja värikästä. Mieli, aivot ja koko keho tarvitsee laadukkaita ravintoaineita, ja siten oman hyvinvoinnin kannalta ei ole täysin yhdentekevää, millaisia aterioita omaan ruokapöytään päätyy. Hyvään ruokavalioon pääsee monipuolisella ruoalla sekä säännöllisellä ateriarytmillä. Ruoka tuo myös ihmiset yhteen ja tuottaa hyvää mieltä — esimerkiksi illallisen nauttiminen perheen tai ystävien kanssa on yhdessäoloa parhaimmillaan.

Kun oma aikataulu on tiukka ja kalenteri täynnä menoja voi olla hankala keskittyä monipuolisen ruoan valmistamiseen, vaikka juuri näissä tilanteissa terveellisten aterioiden nauttiminen on ensiarvoisen tärkeää, jotta keho ja mieli jaksavat päivän menossa. Me Epicillä haluamme antaa jokaiselle samat mahdollisuudet nauttia hyvästä ja terveellisestä ruoasta ja helpottaa ihmisten arkea — haluamme antaa juuri sinulle lisää omaa aikaa. Epicin illalliskassi on oiva valinta tilanteisiin, jolloin ei itse ehdi jaksa tai halua kokata. Epicin illalliskassi on valmis ruokakassi, joka ei sisällä ainoastaan raaka-aineita vaan täysin valmiit ateriat.

Annokset ovat käsin tehtyjä, valmistettu puhtaista ja tuoreista raaka-aineista. Valmistusprosessin ansiosta aterioissa säilyvät kaikki tärkeät ravintoaineet, nesteet ja koostumus, joka takaa hyvän maun ja laadun, vaikka annosta ei nautita heti, tai kun se lämmitetään uudestaan. Lämmitys onnistuu helposti uunissa tai mikrossa, juuri silloin kun nälkä iskee. Ruoan tilaaminen kotiin on helppoa ja nopeaa — vain muutama klikkaus ja lähettimme tuo valmiin ruokakassin kotiovellesi sovittuna aikana.

Epicin illalliskassi takaa sen, että kotona on aina monipuoliset ateriat odottamassa, arki helpottuu ja saat lisätunteja päivään — työpäivän jälkeen voit kauppareissun sijaan suunnata suoraan kotiin valmiiseen illallispöytään.

Meille on tärkeää, että jokainen pystyy kiireisen arjen keskellä nauttimaan hyvästä ja terveellisestä ruoasta. Toivommekin, että asiakkaidemme arki helpottuu illalliskassimme myötä.

Ota aikaa itsellesi, tutustu Epicin illalliskassiin ja anna meidän hoitaa kaupassa käynti ja kokkaaminen puolestasi.