Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Epic Foods Oy
Y-tunnus: 26450261
osoite: Lapinlahdenkatu 16, 00101Helsinki
kotipaikka: Helsinki
p. 040 362 4895
sähköposti: hello (at) epicfoods.com

Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö
Martti Paatela
osoite: Lapinlahdenkatu 16, 00101Helsinki
p. +358 40 820 6113
sähköposti: martti (at) epicfoods.com

Henkilörekisterin nimi

Epic Foods Oy:n käyttäjärekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on hoitaa asiakassuhteita sekä yhteydenottoja. Tarkoituksena on käyttää niitä myös markkinointitarkoituksiin, suoramarkkinointiin, sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.

Rekisteröitävät tiedot

Henkilörekisteriin merkitään seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelin, sähköposti, sekä tiedot asiakkaan tilaamista palveluista.

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilörekisteriin merkittäviä tietoja hankitaan säännönmukaisesti seuraavin tavoin:

  • Epic Food Oy:n kanssa tehtävän asiakkuussopimuksen solmimisen tai yksittäisten tilausten yhteydessä asiakkaan antamat tiedot

Henkilötietojen luovuttaminen

Epic Foods ei luovuta tietoja säännöllisesti kolmansille osapuolille, eikä luovuta tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojaus

Sähköisessä muodossa olevat tiedot säilytetään Epic Foods Oy:n tietojärjestelmissä, joissa käytetään sekä teknisiä että ohjelmallisia keinoja tietoturvallisuuden varmistamiseksi. Tällaisia keinoja ovat mm. käyttäjätunnuksen sekä salasanan vaatiminen tietoihin pääsemiseksi.

Tietojen tarkastusoikeus ja korjaaminen

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö on tehtävä kirjallisesti ja lähetettävä allekirjoitettuna yllä mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle. Yhden tarkastuspyynnön käsittely vuodessa on rekisteröidylle maksutonta.

Rekisteröidyllä on lisäksi henkilötietolain 29 §:n mukaisesti oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Tietojen korjauspyynnössä on yksilöitävä korjattava virhe ja ilmoitettava korjatut tiedot. Kirjallinen korjauspyyntö on lähetettävä yllä mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Muut rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 30 §:n mukaisesti oikeus kieltää itseään koskevien tietojen käyttö laissa määriteltyihin tarkoituksiin. Tällainen kielto voidaan antaa milloin tahansa yllä mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.