Olet mitä syöt

Tervetuloa Epicin keittiöön, josta vastaamme me: Mika, Petja ja Petteri. Hyvin syöminen vaatii aikaa, rahaa ja suunnittelua. Tämän takia meidän tiimiimme on koottu kaupungin parhaat asiantuntijat.

Mika tietää, mistä löytyy kauden maukkaimmat kasvikset ja tuoreimmat kalat. Petjalla sanotaan olevan kaupungin tarkin makuaisti. Petteri on hakenut menuun toistasataa reseptiä neljältä mantereelta, menestyen niillä myös Bocuse D'Or kokkien maailmanmestaruuskisoissa.

Periaatteenamme on, että hyvä ruoka syntyy konstailemattomista raaka-aineista ja monipuolisista mausteista. Teemme maukasta kotiruokaa, parhaista mahdollisista raaka-aineista. Käytämme sesongin raaka-aineita, ja aina kun mahdollista, kotimaisia tuotteita. Kaikessa tekemisessä menemme laatu edellä.


Keittiön periaatteet


Hyvän ruuan ei tarvitse maksaa maltaita.

Keskitymme päivittäin vain muutamaan reseptiin, jotta voimme tehdä kunnolla sen mitä teemme. Käytämme kauden parhaita raaka-aineita, joista yhdistelemme eri maanosien maukkaimpia kotiruokia. Sesongissa olevat raaka-aineet ovat paitsi maukkaita, myös edullisia. Muutamalla fiksulla valinnalla olemme saaneet parhaan mahdollisen hinta-laatusuhteen kuljetetulle ruualle.

Palvelu on puoli ruokaa

Ruuan tuo ovellesi kaupungin mukavin lähettiporukka. Ja koska olemme täyden palvelun kuljetuskeittiö, kehitimme myös illalliskonseptin, jossa jäähdytämme ruuan tuoreeltaan. Lisää vain uunin lämpö, ja voit istahtaa valmiiseen illallispöytään muutamassa minuutissa.

Vihreällä vetää pidemmän korren

Miettimällä jokaisen palasen vähän pidemmälle voimme tehdä maukkaan ruuan hyvin myös ihmisten ja ympäristön kannalta. Testaamme markkinoiden modernimpia biohajoavia pakkauksia, ja kun laitat salaatinkannen polttojätteeseen, saamme sen takaisin biokaasuautojemme polttoaineeksi. Ruokahävikin pienentämisen ja hiilineutraalin kuljetuksen ohella panostamme parhaillaan kasvisresepteihin. Ehdota niitä keittiöömme!


Voit jättää meille terveisiä ja reseptitoiveita Facebook-seinällämme. Ja kun haluat nähdä mitä uutta tänään kokkaamme, kurkkaa keittiön instagramiin.

Pieni keittiö, suurella sydämellä