Olet mitä syöt You are what you eat

Tervetuloa Epicin keittiöön, josta vastaamme me: Mika, Petja ja Petteri. Hyvin syöminen vaatii aikaa, rahaa ja suunnittelua. Tämän takia meidän tiimiimme on koottu kaupungin parhaat asiantuntijat.

Mika tietää, mistä löytyy kauden maukkaimmat kasvikset ja tuoreimmat kalat. Petjalla sanotaan olevan kaupungin tarkin makuaisti. Petteri on hakenut menuun toistasataa reseptiä neljältä mantereelta, menestyen niillä myös Bocuse D'Or kokkien maailmanmestaruuskisoissa.

Periaatteenamme on, että hyvä ruoka syntyy konstailemattomista raaka-aineista ja monipuolisista mausteista. Teemme maukasta kotiruokaa, parhaista mahdollisista raaka-aineista. Käytämme sesongin raaka-aineita, ja aina kun mahdollista, kotimaisia tuotteita. Kaikessa tekemisessä menemme laatu edellä.

Welcome to Epic's Kitchen, run by us: Mika, Petja and Petteri. Eating well takes time, money and planning. This is why we've assembled the best experts in town to our team.

Mika knows where to source the best vegetables for the season and the freshest fish. Petja is said to have the best taste in town. Petteri has travelled the world, bringing us nearly two hundred recipes from all around the world, some of which helped him in Bocuse D'Or competitions.


Keittiön periaatteet The principles of our kitchen


Hyvän ruuan ei tarvitse maksaa maltaita. Good food doesn't have to be expensive

Keskitymme päivittäin vain muutamaan reseptiin, jotta voimme tehdä kunnolla sen mitä teemme. Käytämme kauden parhaita raaka-aineita, joista yhdistelemme eri maanosien maukkaimpia kotiruokia. Sesongissa olevat raaka-aineet ovat paitsi maukkaita, myös edullisia. Muutamalla fiksulla valinnalla olemme saaneet parhaan mahdollisen hinta-laatusuhteen kuljetetulle ruualle. We focus on just a couple of recipes at a time to keep our quality as high as we can. We use seasonal ingredients to create tasty, homely food from different continents. With a few clever choices we've been able to create the best possible price-quality ratio for delivered food.

Palvelu on puoli ruokaa Service matters

Ruuan tuo ovellesi kaupungin mukavin lähettiporukka. Ja koska olemme täyden palvelun kuljetuskeittiö, kehitimme myös illalliskonseptin, jossa jäähdytämme ruuan tuoreeltaan. Lisää vain uunin lämpö, ja voit istahtaa valmiiseen illallispöytään muutamassa minuutissa The food will be brought to you by the nicest delivery crew in town. And since we're a full service delivery kitchen, we've also developed a dinner concept where we chill the foods fresh, so all you need to do is to turn on the oven and enjoy.

Vihreällä vetää pidemmän korren Green is good

Miettimällä jokaisen palasen vähän pidemmälle voimme tehdä maukkaan ruuan hyvin myös ihmisten ja ympäristön kannalta. Testaamme markkinoiden modernimpia biohajoavia pakkauksia, ja kun laitat salaatinkannen polttojätteeseen, saamme sen takaisin biokaasuautojemme polttoaineeksi. Ruokahävikin pienentämisen ja hiilineutraalin kuljetuksen ohella panostamme parhaillaan kasvisresepteihin. Ehdota niitä keittiöömme! We aim to do good not only to the people, but also to the environment. We use bio-degradeable containers whenever possible, and do the deliveries with a fleet of cars running either on bio gas or electricity.


Voit jättää meille terveisiä ja reseptitoiveita Facebook-seinällämme. Ja kun haluat nähdä mitä uutta tänään kokkaamme, kurkkaa keittiön instagramiin. You can leave your greetings at our Facebook. And if you want to see what's cooking behind the scenes, check out kitchen's instagram.

Pieni keittiö, suurella sydämellä Small kitchen, lots of heart